Ръководите ли бизнес? Имате ли контакти с хора, работещи в чужбина? Станете наш оторизиран партньор в България! Спечелете допълнителен доход с малък ангажимент и развивайте компанията си заедно с нас. Използвайте контактите си с клиентите, които сте придобили в продължение на години. Това е вашата възможност да се възползвате, като им предоставите нови услуги.

Започнете да работите с нас и предложете на клиентите си допълнителни услуги, включващи:

  • възстановяване на данъци от Германия, Холандия, Белгия, Великобритания, Австрия
  • получаване на обезщетения от Германия и Нидерландия

Какво представлява партньорското сътрудничество?

Това е вид сътрудничество, което включва предлагане на нашите услуги на семейство, приятели, колеги и други хора, които се интересуват от възстановяване на данъци от чужбина. На практика това изглежда така: лице, което е работило законно, например в Германия или Нидерландия, може да възстанови надвнесен данък. Средният размер на възстановения данък е около 800 евро. Данъкоплатецът, който иска да възстанови надвзетия данък, трябва да подаде декларация до чуждестранната данъчна служба. За целта трябва да попълни документи и да ги предаде на компания, специализирана в уреждане на данъчни въпроси в чужбина - като нашaтa. И така, какво прави упълномощеният партньор? Той се занимава с придобиването на клиента, изготвянето на документите и предоставянето им на дружеството. След това нашите служители ще подготвят данъчната декларация и ще се занимават с контактите с клиента на следващите етапи на сътрудничеството.

Гарантираме пълна прозрачност на дейностите. Оторизираният партньор може да следи всички клиенти, изпратени до нас, чрез нашата система.

Как да започнете?

Ще Ви покажем възможните модели на сътрудничество и ще създадем индивидуален договор за вашата компания. Проверете кой модел е най-подходящ за вашата компания. Ние не определяме колко клиента трябва да ни предоставите и не се нуждаете от пари, за да започнете. Всичко, което трябва да направите, е да управлявате легален бизнес и да имате контакт с хора, работещи в чужбина. Свържете се с нас!

След организиране на разговор с нас, ще разберете нашите предложения за сътрудничество!
Свържете се с нас.

Ще Ви запознаем с възможните модели на партньорство и ще създадем индивидуален договор за Вас. Проверете кой модел е най-подходящ за вашата компания.

 Какво предлагаме?

Безплатно онлайн обучение, по време на което ще ви предоставим цялата необходима информация и материали за започване на сътрудничество. Освен това можете да разчитате на ежедневната ни подкрепа - контакт с агента за обслужване на бизнес партньори. Ще получите също така рекламни материали и подкрепа при популяризирането на нашите услуги.

Какво можете да спечелите от това сътрудничество?

  • Допълнителна печалба за вашата компания;
  • доволни клиенти – възстановяване на данъци от чужбина по-бързо от конкуренцията, тъй като изпращаме предимно онлайн декларации, без излишни документи;
  • съдействие при сложни данъчни споразумения: командироване, моряци - няма въпроси, които да са твърде трудни за  нас;
  • достъп до информационната система - можете да проверявате състоянието на всичките си клиенти (в индивидуален профил) по всяко време;
  • обучение и маркетингова подкрепа;
  • прозрачна счетоводна система;
  • предимство пред конкуренцията.

Оценяваме високо сътрудничеството с нашите партньори. Имаме над 50 оторизирани партньори в България. Ако искате да сте част от тях,  ние Ви очакваме.

Свържете се с нас възможно най-скоро и започнете да печелите пари! При нас може да придобиете нов опит, да спечелите допълнителни приходи и да развиете бизнеса си. Ние предлагаме цялостна подкрепа, дори в най-сложните случаи. Доверете ни се, имаме над 10 години опит!

Ако се интересувате от партньорско сътрудничество или имате някакви въпроси, не чакайте! Обадете се на +359 889 999 757  или пишете на [email protected].

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА button