КАК РАБОТИМ?

1

first_step

ИЗПРАЩАШ ЗАПИТВАНЕ

2

second_step

НИЕ ТИ СЕ ОБАЖДАМЕ

3

third_step

НИЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ВСИЧКИ ФОРМАЛНОСТИ

4

fourth_step

ПОЛУЧАВАШ ПАРИТЕ

До момента сме помогнали за възстановяването на данъци, възлизащи на над 200 млн. злоти за повече от 200 хил. поляци, работещи в чужбина. Вярваме, че в бъдеще ще можем да помогнем на още много хора.

ВЪРНИ ПАРИТЕ СИ button

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ НАС?

Ние ще ти предоставим безплатни информация и изчисления.

По време на първия разговор с наш експерт ще разбереш дали ти се полага възстановяване на данък или някакви надбавки. Нашият съветник ще ти каже какви са стъпките, които трябва да предприемем, за да ти върнем парите, и ще направи прогноза за сумата, която ще бъде върната. Помни, че този разговор не те задължава с нищо.

Няма нужда да плащаш каквото и да е в началото.

Ние не изискваме предварителна такса - можеш да заплатиш услугата след като получиш обратно сумата от надвнесен данък. Това е една от причините да сме заинтересовани да си възстановиш възможно най-голямата сума и то в най-кратък срок.

Изпращаме безплатен куриер до дома ти. Важи за територията на цяла България!

Не е необходимо да идваш до офиса ни. В удобно за теб време ще изпратим безплатен куриер до дома ти, който ще вземе всички необходими документи.

Нашите услуги са оторизирани от чуждестранните данъчни служби.

Можеш да си сигурен, че твоят случай е във възможно най-добрите ръце. Нашите квалифицирани служители ще ти предложат по-кратко време за изчакване на решението за възстановяване на данъците и много повече контрол. Така ще можеш да получиш надплатените данъци в максимален размер във възможно най-кратък срок.